lessphp fatal error: load error: failed to find C:\domains\chrystophe-tuinen.be\wwwroot/wp-content/themes/theme43574/bootstrap/less/bootstrap.lesslessphp fatal error: load error: failed to find C:\domains\chrystophe-tuinen.be\wwwroot/wp-content/themes/theme43574/style.less Aanleg | Chrystophe Tuinen

Aanleg

aanlegGoede investering

Een professioneel aangelegde, volgroeide tuin verhoogt de waarde van een huis aanzienlijk. Voor de prijs hoef je de aanleg van een mooie tuin dus eigenlijk niet te laten. Het is een goede investering. Denk dus gerust eens over na over aanleg: tuinen én huizen worden er namelijk beter van.

Hoe gaat hij te werk?

Om een tuinontwerp te maken verkent de tuinaannemer meter per meter de voorziene ruimte. Hoe is de grond? Waar gaat de zon onder? Van waar komt de wind? Hij luistert ook heel aandachtig naar jouw of jullie wensen en stelt vragen naar de voorkeuren. Hij noteert je budget. Met al die informatie gaat hij aan de slag. Je krijgt een eerste voorstel, je praat erover… Je krijgt een tweede plan van aanleg…Tuinen ontwerpen doe je samen: stap voor stap en plant per plant. En voor je het weet, heb je de tuin van je dromen!

De juiste keuzes

Veel gazon betekent veel maaien, weinig gazon betekent weinig maaien. Zo simpel kan het zijn. Soms moet je even nadenken – heb je veel of weinig tijd voor onderhoud? – of hou je best nu al rekening met de toekomst. Komen er kinderen? Voorzie je plaats voor een groentetuin later? Heb je huisdieren? Kan allemaal invloed hebben op het ontwerp van je tuin. Je merkt het belang van een goede aanleg: tuinen worden er alleen maar beter van – en je leven ook…

Vertrouwen is iets dat groeit

Ga niet met eender wie in zee. Kies je tuinpartner met zorg. Een vlot eerste contact en een gevoel van vertrouwen zijn belangrijk. Als het klikt, dan zal dat al snel aan je tuin te merken zijn. En aan je humeur, want een duurzaam aangelegde tuin is zonder twijfel een zinvolle investering. Ook voor later, wanneer hij, mooi en volgroeid, zijn hoge waarde toevoegt aan die van je huis.
Klik hier voor een tuinaannemer in je buurt.

Tip: Tuinonderhoud kent drukke perioden. Reserveer jouw tuinaannemer op tijd!